Flip book element

Grote perenboom Conference Ca. 5 meter

359,95

De grote perenboom Conference heeft levendige groene bladeren, sterke takken en produceert overvloedig fruit. Hij gedijt goed in goed doorlatende grond, in de volle zon en met regelmatig water geven. Snoeien, ongediertebestrijding en goede bemesting zijn essentieel voor de groei. Gezonde bomen zijn bestand tegen ziekten en zorgen voor een overvloedige oogst van heerlijke, sappige peren.

Categorie:
Lees meer

Grote jonagold appelboom ca. 4 meter

209,95

De Jonagold  appelboom is een populaire fruitboom die bekend staat om zijn zoetzure, knapperige appels, een hybride van de variëteiten Jonathan en Golden Delicious. Hij gedijt goed in gematigde klimaten en kweekt middelgrote tot grote appels met een geelgroene basis en rode blos. Ideaal voor vers eten, bakken en cider maken.

Categorie:
Lees meer

Grote pruimenboom Victoria ca. 5 meter

449,95

De Victoria pruimenboom is een van de populairste en meest geteelde pruimensoorten in Nederland. De boom staat bekend om zijn uitstekende vruchtkwaliteit en kweekgemak, waardoor hij een favoriet is onder zowel tuinders als boomgaarders. De boom produceert middelgrote tot grote, ovaalvormige pruimen met prachtig goudgeel vruchtvlees en een rood paarse schil die dieper van kleur wordt naarmate de vrucht rijpt.

Categorie:
Lees meer

Duurzame Canvas Tas Klein

25,00

Trendy Duurzame Canvas Tas Klein

Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.