Plant Een Boom over ons

De Plant Een Boom Organisatie is er om mensen en bedrijven de mogelijkheid te geven om hun eigen CO2 reductie te kunnen afkopen, met deze giften kunnen wij bomen planten en zo CO2 reduceren.

Plant een boom

Wat uw motivatie ook is u kunt deel uitmaken van het uitbouwen van de Plant een boom organisatie tot een plek waar mens en natuur elkaar kunnen vinden. Tot nu toe hebben we een klein aantal bomen geplant in verschillende bossen in Nederland, wat betekent dat we hele hoop bomen te gaan hebben totdat we de 5 miljoen hebben bereikt. U kunt helpen dat doel te bereiken door te helpen bomen te planten in het bos. Of u nu een boom wilt opdragen of gewoon het milieu wilt helpen, wij bieden een eenvoudige manier om een boom te planten. Dat doen wij voor u.

Help mee het bos te laten groeien door een boom te kopen. Elk jong boompje dat u koopt, helpt bij het creëren van bos waar mensen, bedrijven maar vooral de dieren in het wild jarenlang van zullen profiteren. Of u nu iets wilt teruggeven aan het milieu of een speciaal cadeau met iemand anders wilt delen, elke boom aankoop wordt geleverd met een geschenk in de vorm van een armband.

Bomen planten doen wij in de volgende seizoenen

Bomen worden geplant tijdens het volgende beschikbare plantseizoen, dat loopt van november tot maart, en bestellingen die vanaf 1 november 2020 worden geplaatst, worden geplant in het seizoen 2021/22. Bomen zijn ongeveer 40-60 cm hoog de perfecte maat om zich in hun nieuwe bos te vestigen.

Een bos creëren voor iedereen

Als startup hebben wij de ervaring om samen te werken met openbare, particuliere, vrijwilligers- en gemeenschapsorganisaties om het bos te creëren.  In samenwerking met diverse goede doelen organisaties transformeren we echt een landschap met littekens naar een groene omgeving. Gelukkig stop de uitdaging hier niet. Wij geloven dat bomen de katalysator zijn voor transformatie, niet alleen van het landschap, maar ook van de economie en ook voor de gemeenschap.

Door het bos verder te laten groeien, het voor iedereen toegankelijk te maken en in een bos cultuur te creëren van gepassioneerde mensen die ermee om kunnen gaan, kunnen we toekomstige generaties blijvend voordeel bieden. Opkomen voor de visie voor het bos. Het bos, is verantwoordelijk voor het leiden van de bossen in het algemeen, in samenwerking met landeigenaren, bedrijven, openbare, particuliere en vrijwilligersorganisaties en lokale gemeenschappen om de gedeelde visie voor het bos te leveren en te verdedigen.

Wij zijn een liefdadigheidsorganisatie met beperkte aansprakelijkheid en ontvangen financiering om te helpen bij het planten van een bos. Door onze sponsor afdeling, van Plant een boom verhogen wij de inkomsten door middel van fondsenwerving. Onze eigen mensen vormen altijd de kern van wat we doen, onze visie sturen, onze waarden creëren en ons inspireren om meer te doen. Daarom streven we ernaar om gedurfd te zijn! We staan open voor ideeën, en zijn baanbrekend in onze aanpak en nuchterheid.

Hoe werkt plant een boom

We kunnen het bos niet alleen creëren. Daarom werken we samen met al onze partners om dingen te laten gebeuren. Hierbij betrekken wij duurzaamheid en haalbaarheid. Onze nieuw aangelegde bossen laten zien hoe we duurzamer kunnen leven. Wij geloven dat het bos een plek biedt voor mensen, bedrijven en gemeenschappen om opnieuw contact te maken met de natuurlijke wereld en samen te groeien.

Bomen transformeren

Bomen bepalen het bos en de transformerende kracht van bomen gaat door, lang nadat ze zijn geplant. Samen met Staatsbosbeheer werken we aan het planten van bossen waarop mensen en bedrijven in balans kunnen samenleven met de natuur.

Toon uw steun door maandelijks of eenmalig te doneren

Door een van vaste supporters te worden, wordt u onderdeel van het bos-verhaal. Een verhaal over wedergeboorte over het creëren van een groener en gezonder landschap voor mensen, bedrijven en dieren in het wild. Uw donatie helpt ons de projecten te ondersteunen die dat mogelijk maken. Begin dus vandaag nog met steunen. We vragen om donaties tussen 1.500 en 7.500 euro afhankelijk van het aantal bomen dat u wilt schenken. Als u een bedrijf bent dat op zoek is naar manieren om het bos te ondersteunen, neem dan een kijkje op onze pagina’s voor zakenpartners en neem contact met ons op om te bespreken hoe u deel kunt worden van ons ecosysteem van het bos.